Könyvajánló

 

Dolák-Saly Róbert: Én vagyok a kedvenc állatom

Minden kutya-és macskarajongó – Sőt! Kutyátlan és macskátlan – olvasó számára is szórakoztató könyv lehet Dolák-Saly Róbert verseskötete.

A sokoldalú szerző (előadóművész, író, zeneszerző, szövegíró, költő, színész, humorista) könyvében elárulja, hogy kutyák iránti rajongása édesapja öröksége, látványukkal sosem tud betelni. Talán mindannyian egyetértünk Dolák-Saly Róbertnek azzal a megállapításával, hogy az állatok egyes tulajdonságai attól olyan viccesek számunkra, hogy magunkat vetítjük beléjük. Könyvének célja pedig nem más, mint hogy versein keresztül még jobban megszeressük e kedves élőlényeket.

A közel félszáz hosszabb-rövidebb versből álló kötetet Igor Lazin illusztrációi teszik még mókásabbá.

Ajánlás helyett álljon itt néhány gondolat a könyv Vautószavából:

“Egy kedves ismerősöm ötlete volt, hogy könyvet írjak a kutyákról és a macskákról. Ez kapóra jött, hiszen így végre alkalmam nyílt levezetni azt a sok feszültséget, amit ezek az idegesítően, kibírhatatlanul aranyos lények okoznak nekem.” Dolák-Saly Róbert

Zárótételként a könyv végén néhány vers kottáját is megtaláljuk, amelyek letölthetők a szerző honlapján (www.dolak.hu/envagyokakedvencallatom).

Aki a könyvet ajánlja: Nagy Edit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük